Let it snow, let it snow, let it snow

 Ja, den första snön kom idag! Riktigt mysigt förutom att det var helt omöjligt att cykla hem från skolan. Får nog ta och ställa in cykeln för vinter nu. Jag och Maria åkte iallafall ner på stan efter en skoldag fylld med prov, och satte oss och fikade på Waynes. Varm choklad och en varm macka satt inte alls fel i snöovädret. Efter det så följde jag med henne till Andreasgården och sedan åkte jag hem. 
 Nu så ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern och sedan blir det Blacklist = höjdpunkten på min vecka. Haha ja nästan så är det. Ser alltid fram emot torsdagarna för att jag vet att då är det Blacklist. 
 
 

Cravings

En sak som finns på min bucketlist är att åka skridskor i Millenium Park en mysig decemberkväll. Eller i Central Park, det skulle också funka. Tänk vad mysigt att åka runt där bland alla juldekorationer och höga byggnader. Julstämmning i luften och kanske lite snö på marken. Blir glad bara jag tänker på det. Det vore väldigt mysigt just nu. Hade inte klagat över att sendera några dagar nu innan jul i en storstad. Mysig stämmning, juldekorationer överallt och bra julshopping. Att åka till Chicago verkar lite oerealistiskt, så jag får övertala någon att åka till Stockholm över en helg med mig. Men om någon känner för att betala en resa till Chicago eller New York så kommer jag inte säga nej. 
 
 
 
 
 
 

The Carrie Diaries

Min favorit serie just nu måste helt klart vara the Carrie Diaries. Den handlar om Sex and the City Carries skoltid under 1980-talet, och den är såååå bra. Om ni inte har sett den, gör det! Väldigt sevärd enligt mig!   
 
 
 
 
 
 

It's beginning to look a lot like christmas

 Andra december. Herregud vad tiden går fort. December är dock en väldigt härlig månad så jag klagar inte. Älskar julstämmningen och allt annat som kommer med december. Däribland min födelsedag :) 
 Lite mer än en vecka sedan jag skrev någonting här sist nu. Det har inte hänt så speciellt mycket under den tiden. Har varit i skolan som vanligt och fortsatt med hela utbytesgrejen. Det är inte klart på långa vägar och det ska vara inne om lite mer än en vecka. *paniken börjar komma* Ska iallafall försöka se till att ta tag i det den här veckan. Det är inte det att jag inte vill ta tag i det. Det vill jag, jag vill komma igång och få det klart. Men jag vet bara inte vart jag ska börja eller ens vad jag ska skriva om. På något sätt så måste jag iallafall se till att få det klart. Writing mode activated. 
 
Såg till att få lite julstämmning i mitt rum under helgen. En ljusslinga och en stjärna i fönstret gör mycket.