A different beat

Hej! 
 Har precis packat färdigt det sista, tror jag. Kommer säkert komma på någoning som jag har glömt i sista stund. Det brukar kunna bli så haha. Nu så väntar jag iallafall på att Poppo ska komma hem och sedan bär det av mot Örebro. Kommer antagligen somna direkt jag sätter mig i bilen, zzzzz.  Är på förvånandsvärt bra humör idag föresten. Fick bara lov att skiva det :) 
 
 
 
 

Blacklist

Har precis kollat klart på Blacklist och tänker alldeles strax gå och lägga mig. Skulle igentligen ha behövt packa ikväll, men jag får fixa det imorgon efter skolan istället. Åker till Örebro imorgon och blir där över helgen. Känns faktiskt ganska skönt att åka härifrån, och tänka på annat ett tag. 
 Nu så ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon. råkade komma tjugo minuter försent imorse, inte bra Amanda. Gonatt! 
 
 

21 November

Sitter just nu i skolan och har hål. Började klockan åtta med ett ekonomiprov som gick sådär. Tyskan efteråt blev inställd så nu har jag hål till ett. Då väntar matte i tre timmar. Yeyyyyy. Vi hörs senare! 
 
 

Hope your heart is strong enough

Idag var ingen bra dag. Verkligen inte. Tänker alldeles strax gå och lägga mig och försöka ladda om till imorgon. Gonatt. 

Happily

Måndag igen. Denna måndag har som tur är varit helt okej. När vi slutade skolan vid halv tre så åkte jag och Maria till vår gamla högstadieskola. Vi behöver ett rekomendationsbrev från en engelskalärare til AYUSA, och eftersom vi bara har haft våran nuvarande i några veckor tyckte inte han att han kunde göra en rättvis bedömning. Så då fick det bli våran gamla högstadie engelskalärare istället! Det kändes väldigt konstigt att gå i de gamla korridorerna igen. Jag skulle inte säga att jag saknar att gå på den skolan, men det finns så himla många både bra och dåliga minnen där. Jag gick ju ändå tio år i den, mer än halva mitt liv.
 Jag och Maria träffade iallafall en massa andra lärare som verkade sakna oss, och vi satte oss även och fikade med världens bästa Birgit ett tag. Birgit är helt klart den coolaste läraren jag har träffat. Saknar henne verkligen! 
 Ikväll så är det plugg som gäller, som vanligt. Tyska, ekonomi, svenska och engelska. Yeeeeey.
 
Lyckades iallafall sätta ett avtryck på skolan innan jag slutade. Denna målade jag och Maria som ett projekt sista året och pryder nu korridorsväggen. Bästa Mr. Blackhawks. 
 

And everything changed into black and white

Bilder från weheartitLängtar efter julen, snön och allt annat mysigt vintern för med sig.

Baby it's cold outside

Fall/winter 2013
 
Hade inte sagt nej till att gå klädd så här i vinter. Även om sommaren är bra så är vintern himla mysig ändå 

No love allowed

Hejsan! 
 Började denna lördag med att ta en välbehövlig sovmrgon. Somnade alldeles för sent med alldels för mycket i huvudet igår. Under dagen så har jag varit med Maria och även fortsatt med utbytesansökan. Herregud vad mycket det är som ska göras. Läkarundersökningar, vaccinationer, brevskrivande, rekomendationsbrev, SLEP-test, TB-test m.m. m.m, och allt detta ska jag hinna med under en månad. Känns som om det kommer bli stressigt, dessutom är deadlines + Amanda ingen bra kombo. 
 Och det här med brev till värdfamiljen. Vad ska man skriva? Hi my name is Amanda and I'd like to live with you for a year. Nejdå, men jag har seriöst ingen aning. Får lov att tänka ut någonting snabt iallafall. 30 dagar går fortare än man tror. 
 
 

Fredag

Har spenderat kvällen med Simon och Maria. Underbara människor det där. Vi åt middag på Strand, åkte sedan till Maxi och köpte Ben & Jerry och sen hem till mig. Nu så sitter vi i min säng och ska snart sätta igång en film. Härligt med freda föresten! Avslutade skolveckan med ett zumbapass sista lektionen idag, inte helt fel. 
Nu så ska jag fortsätta njuta av fredagen och inte tänka på något annat.
 
 

Right now

Hejsan!  
 Kom hem från skolan vid tolv idag. Det blev ett litet missförstånd, jag och Maria trodde vi skulle på någon skolgrej till fyra, men det visade sig att den var nästa vecka. Så eftersom vi inte hade några grejer till friskvården så åkte vi hem. Det var iallafall väldigt skönt att komma hem så tidigt för en gång skull. När jag kom hem så hade jag ingen som helst lust att sitta inne, så jag släppte ut Licci en stund och höll henne sällskap. 
 Nu så har jag absolut ingen aning om vad jag göra. Känner mig lite rastlös. Kanske sticker ut och springer ett tag, vi får se. 
 Ha en fortsatt bra dag!
 
Jag och Liccipicci i sommras.
 

Vänner

 Ligger just nu i sängen och kollar på vänner och äter yougurt med äpplen. Tror dock att jag borde sova snart för det känns som om jag kommer göra det vilken sekund som helst ändå. Idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt. Vi hade simning/livräddning på förmiddagen, sedan ett matteprov och företagsekonomi.När vi slutade så åkte jag och Maria ner på stan och fikade, och sedan så åkte jag tillbaka till skolan för att gå på utvecklingssamtal. Så jag kom hem vid fem ungefär och sen dess så har jag pluggat tyska. Dag dedikerad till skolan, deinitivt. 
 Tänte bara kika in här lite snabbt, så med detta säger jag gonatt! Vi hörs imorgon! 
 
 

If your dreams don't scare you they aren't big enough

 
Igår så skickade jag iväg mitt acceptbrev till Explorius. Nu känns det som om det händer på riktigt. Jag ska faktiskt åka iväg. Det är med blandade känslor måste jag säga. Både nervositet och rädsla, men främst gädje och längtan. Jag längtar verkligen, och jag tror att detta kan bli ett år som kommer förändra mig mycket som person och ge mig många nya intryck och tankar. Herregud, detta händer verkligen. 

Salute

Tänkte tippsa om Little Mix seanste album som de släppte för ett tag sen. Fick upp ögonen för dem efter One Direction konserten i våras då de spelade deras låtar innan konserten. Jag började iallafall lyssna på dem och deras första album som jag verkligen gillar. Nu har de släppt ett till som jag också verkligen tycker om. Mina favortiter måste nog vara Salute, Little Me, Competition och Boy. Rekomenderas starkt!  
 

Måndag

 
Gick upp vid sju imorse, åt frukost och åkte sedan till lasarettet. Där så fick jag prata med en läkare och sedan ta blodprover. Proverna var för att kunna ta reda på allergier inför året i USA. Explorius kräver inte det, men det kändes skönt att få det gjort ändå. För att kunna vara på den säkra sidan. 
 När jag var klar på larasettet så åkte jag hem och la mig igen. Sov ett tag och sen dess har jag tagit det lugnt och fått lite läxor gjorda. För typ 10 minuter sedan så kom Lotta hit, och nu så sitter vi och fikar och kollar på TV. Resten utav kvällen blir nog fortsatt lugn och jag ska nog försöka gå och lägga mig hyffsat tidigt iallafall så jag orkar upp till skolan imorgon. 
Vi hörs senare!

Sovdags

Hejsan! 
 Ligger just ni sängen och ska alldeles strax sova. Tänkte bara kika in här en snabbis först. Idag så har jag inte gjort särskilt mycket alls. Åkte till Rättvik på förmiddagen för att träffa pappa en sväng, åkte sedan och tränade på Koppjärk när jag ändå var i Rättvik och efter det åkte jag hem igen. Sedan dess så har jag mest tagit det lugnt här hemma och kollat igenom hela Portkod1321 säsongen och även kollat på Bron. 
 Imorgon så är vi lediga från skolan, men det blir ändå en tidig morgon för mig för vid åtta så ska jag upp till lasarettet och ta lite prover. Trots det så är det iallafall skönt att slippa skolan en dag :) 
 Vi hörs imorgon! Gonatt! 
 
Bild ifrån kvällen igår hemma hos Natalie :)