Påsklov 2014

Hej på er!
Hur har ni det i vårvädret? Var ett tag sen jag skrev nått här nu, så jag tänkte försöka sammanfatta min påsk lite snabbt. 
Började påsklovet med en riktig skitdag på torsdagen. Fredagen var destå bättre. Då kom en massa trevliga människor hem till mig för att kolla på Lets dance och äta alldeles för mycket choklad. Lördagen spenderades hemma. Söndagen spenderades först hos mormor på dagen och sedan med härligt folk nere på Sanda på kvällen. I måndags var jag hemma, på tisdagen var jag hos mormor hela dagen och hjälpte till med veden (Tradition i vår släkt. Alla kusiner hjälps åt med veden, i år var det dock bara jag och Marcus) I går var jag på handledarutbildning inför övningskörningen och idag var jag på lasarettet på förmiddagen och nu sitter jag och pratar med Simon.
Det kansk inte låter som så mycket för världen, men jag har verkligen haft en jättebra påsk. Jag har gått runt och varit så glad och livet har bara känts jättebra. Vädret är antagligen en stor anledning till detta, som hos många andra. Så härligt att våren verkligen är här på riktigt nu. Love it. 
Under resten av veckan så ska jag bara försöka njuta så mycket som möjligt av vädret och ledigheten. 
Har föresten fått mer information om både familjen och om skolan i USA, så jag ska se till att skriva det här, då det är en del andra utbytesstudenter som brukar kika in. Så stay tuned hörrni :)  
 
 

Sommar

 
SItter i skolan, har företagsekonomi och drömmer mig bort till varmare, skolfira dagar. Bara 63 dagar till sommarlov nu. 

Regn hos mig

Sitter just nu och väntar på att matten ska börja. Började åtta i morse med läxförhör om kost. Efter det så har jag haft hål fram tills nu. En väldigt seg förmiddag med andra ord. Jag, Maria och Esme gick iallafall till Statiol efter lunch och köpte glass och varm choklad. Varm choklad funakar alltid regniga, kalla dagar som denna. 
 
 

SING

 
Och han lyckas igen, den där Ed Sheeran. Jäklar vad grym han är! Längtar verkligen tills han släpper sitt nästa album i Juni. Om jag inte var i USA när han kommer till Stockholm så hade jag absolut gått på hans konsert. Får hoppas att han kommer till Houston, för någon gång ska jag definitivft se han live. Det finns på min bucket list. 

Måndag

Måndagar är verkligen inte riktigt min grej. Dessutom har det regnat hela dagen så mitt humör har inte varit på topp idag. Var iallafall i skolan till två ungefär, då åkte jag och Maria och tränade ett tag. Sedan åkte jag hem i regnvädret och började med lite läxor. Runt sju så kom Simon hit och nu ska jag snart sova. Så har min dag sett ut. Btw så prövade jag och Simon att baka nyttiga chokladbollar, och herregud vad äckliga de blev. Smakade seriöst som bark. Nej, riktiga chokladbollar ska det vara. Inget fusk med kesella och kvarg. 
 
 
 
 

Åka bräda

 
Åkte upp till Grönklitt imorse för att åka snowboard med Maria. Vi har länge pratat om att vi vill lära oss åka, så idag åkte vi upp och hyrde varsin och åkte i några timmar. Och jäklar vad svårt det var! Har ny respekt för alla snowboardåkare därute. Hur klarar ni det? Tror jag spenderade mer tid på marken än faktiskt på brädan haha. Barnbacken som ni ser på första bilden var den enda jag vågade åka i (hej kontrollbehov) och det var nog bara två gånger jag kunde åka ner för hela utan att ramla. Men även om et var svårt så var det väldigt kul. Definitivt någontng som jag skulle vilja lära mig bättre. Roligt att kunna variera slalomen med någonting! 

 
 
 
 

6 april

How'dy people! 
Nu har jag hunnit landat lite i USA vimmlet. Har pratat lite med värdfamiljen och de verkar jättegulliga, tror jag kommer trivas bra därborta i värmen. 
 Annars så har det inte hänt så mycket sedan Jonathan ringde. Gått i skolan, pluggat, tränat, umgåtts med trevliga människor och tänkt på USA. Det är väldigt mycket i skolan nu, men som tur är så är det bara två veckor kvar inann det blir påsklov. Sen bara sju veckor till sommarlovet börjar. Tiden går så snabbt! Jag vill att tiden ska gå snabbt så jag får åka snart, men samtidigt vill jag inte alls att tiden ska gå snabbt så jag får åka snart. Ni andra utbytesstudenter förstår säkert vad jag menar. Jag är så spänd och glad över att få åka, men samidigt vettskrämd och orolig. Blir typ galen av alla blandade känslor. Hur som helst så får jag se till att njuta av tiden här hemma inann jag åker. För hur mycket jag än säger att jag vill komma bort härifrån, så kommer Mora ändå alltid vara hemma. 
 
Idag fyller min lilla Licci hela fem år. Den där tjejen är världes bästa lilla kanin. Kommer sakna henne så mycket, mitt lilla lyckopiller ♥
 
 

TEXAS

I'm going to Texas people!!!!
Ja! Jag ska till Texas! Jonathan ringde igår när jag satt på lektion så jag sprang ut, tog med mig Maria och Annie, pratade med Jonathan och sen sprang runt, skrek lite, skakade och grät. Blev så jäkla glad och överraskad. Hade verkligen inte räknat med att få famij än och att dessutom få den 1 apri. Ingen trodde ju på mig sen när jag försökte berätta det hahah, men efter ett tag blev de övertygade. 
 Jonathan berättade iallafall att jag ska bo i Huffman, Texas. En liten ort på ca 12 000 invånare cirka 5 mil från Houston. Jag ska bo hos ett äldre, pensionerat par som har två söner (som har flyttat ut) två hundar och en katt. De verkar jättegulliga och jag är jättenöjd! Skolan som jag ska gå på heter Hargrave High School och har omkring 900 elever tror jag. Det låter verkligen jättebra och jag är som sagt jättenöjd! Vet inte jättemycket mer än, men lovar att skriva här så fort jag får veta mer. Har fortfarande inte riktigt hunnit ta in allt. Det kommer nog ta ett tag innan allt lägger sig. Men just nu är jag bara jätteglad och går runt och ler hela tiden. Detta kommer jag kunna leva på ett bra tag framöver haha!