Details

 
Några bilder på mitt rum som jag hade liggandes på datorn. Snart är det helt klart! Bara några få saker som fattas nu. Förhoppningsvis så blir det klart innan jag åker till USA, men annars blir det ett projekt att ta hand om när jag kommer hem igen :) 

Varför vill du stå med mig i regnet?

 Hej på er!
Söndag igen. Måndag imorgon. Inte jättekul, hade gärna haft helg ett tag till. Det känns som om den här veckan kommer bli en busy vecka. Har två redovisningar, vaccination, en föreläsning och antagligen en massa läxor på det. Men det är bara att ta sig igenom det, kan iallafall glädja mig med att den här vaccinationen blir den näst sista  innan jag åker. Jag räknade ut att när alla sprutor och grejs är klart till USA så kommer jag ha blivit stucken sju gånger. SJU GÅNGER! För mig som är extremt spruträdd så är det helt jäkla otroligt. Har hållit på och svimmat varje gång men jag har iallafall klarat det och är stolt över mig själv.
  Nu till något helt annat. Jag åkte längdskidor för första gången på flera år i helgen. Jag åkte cirka fyra km och det var inte kul, haha. Min kondition + min ovana skidåkarteknik gick inte ihop. Det var helt enkelt jättejobbigt. Tänk när jag var yngre och åkte flera gånger i veckan. Det var ett tag sen det. Får nog lov att ta upp det igen, det känns som ett måste om man bor här i Mora, haha. Resten utav helgen har varit väldigt lugn. Har varit på bio med Maria, Albena och Sofie, bakat Puppy Chow kakor (som nästan är slut Lotta, finns bara fyra kvar så skynda dig hit) , tränat, städat och bara tagit det lugnt. En väldigt skön helg med andra ord :) 
 
En väldigt gammal låt som jag nyss hittade tillbaka till. Vad hände med Newkid igentligen? Hur som helst, låten är iallafall riktigt grym. 

Lately

Dagarna rullar på som vanligt. Skola, träna, plugga, äta, sova, det är ungefär vad jag har tid med nu för tiden. Inte så mycket mer tyvärr. Skolan har kommit i gång på riktigt igen och läxhögen bara växer och växer. Men samtidigt så känns det skönt att ha rutin på dagarna igen. 
 På utbutesstudentfronten så har det inte heller hänt någonting nytt. Väntar just nu på att bli accepterad av Ayusa och sedan är det bara att vänta på att någon familj därborta på andra sidan Atlanten bestämmer sig för att de vill ha mig hos sig. Jag har också två vaccinationer nästa vecka och ett get ready möte i februari, men det är nog allt som är på gång just nu. Så fort någonting nytt intressant händer på den fronten så kommer jag skriva det här, vilket vi hoppas blir snart :) 
 
Lite bilder från den senaste tiden. Obrervera Simons sms längst till höger på första raden...
 

Flera dagar med Isabell Olsson

Min kompis Isabell har gjort en fin liten video om hennes jullov. Jag tycker verkligen att ni borde kolla in den och hennes andra videos. Runt 06.00 börjar filmerna från nyårsafton som spenderades hemma hos mig, så klicka på play, kolla och njut!
 
 
 

Kattefnatt

Liten Selma för några år sedan. Gråa dagar som denna saknar jag henne lite extra. Min lilla kattefnatt <3 
 

Urbanears

Fick hem dessa för några dagar sedan och I'm in loooove. De är de prefekta hörlurarna och kommer användas flitigt, speciellt vid träning. Känns mycket bättre att träna med dessa än ett par inears som trillar ut hela tiden. De blev mina för 499:- och finns på elgiganten.se. Love them. 
 
 
 
 
 
 

Vi drar till fjällen

 Fjärde dagen av 2014 har spenderats uppe i Sälen med Lotta och Poppo för min del. Vi åkte dit tidigt imorse och kom fram till backen hyffsat tidigt, köpte liftkort och begav oss ut i backarna. Hela förmiddagen snöade/regnade det och blåste som bara den vilket inte var jättekul, men efter lunch blev det betydligt bättre och vi kunde till och med se solen en stund. Detta var premiäråket den här säsongen för min del och det märktes verkligen. Mina ben var spagetti efteråt haha. Men det var iallafall väldigt kul att få åka ett tag och vi hade en riktigt mysig dag ute i backarna :) 
 
 

Say something

Hej! 
 Dagen idag har varit väldigt lugn den också. Åt frukost framför Tour de Ski, åkte ner på stan för att byta en tavla och leta efter skärp, köpte Waynes till lunch och åkte sedan hem. Sen dess har jag bara tagit det lugnt och städat lite här hemma. Sätta upp tavlan har jag också hunnit med. Nu börjar det faktiskt likna något mitt rum. Det som saknas är en fotölj och en sänggavel, sen börjar den nog faktiskt bli klart. Nästan ett år har det tagit, hahah... Men men, bättre sent än aldrig :) 
 
Tavlan + mina väldigt juliga hyllor. 
 

2 Jan 2014

Andra januari 2014... Tänk vad fort tiden går. Känns som om det var nyss vi alla var samlade hos Emilia för att fira igång 2013. Men jag känner mig redo att välkommna 2014, även fast det känns lite sorgligt att lämna 2013 bakom sig. 2013 har trots allt varit ett bra år! Och nu kan jag också säga att i år flyttar jag till USA! Härligt! Nu hoppas jag att vårterminen går lika fort som höstterminen har gjort så det blir dags på riktigt snart. Längtar som bara den! 
 Idag har jag iallafall bara tagit det lugnt här hemma. Körde ett ben och mag pass imorse, men sen dess har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt. Enväldigt oproduktiv dag, men sånna får man ha ibland och jag gillar de :) 
 
Hittade den här fina bilden på facebook, tagen på nyårsafton över Mora. Mora kanske är litet, men fint ät det iallafall. 
 

2013

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja det tror jag nog! Jag och Lotta åkte till Tyskland själva, medvetet ätit nötter, spelat paintball, börjat på gymnasiet och säkert en hel del annat :) 

Hur har ditt 2013 varit?

Både upp och ner! Men trots allt så tycker jag ändå att 2013 har varit ett bra år. Ett utav de bättre hittils! 

Blev du kär i år?

Ja det skulle jag säga att jag blev.

Vilka datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

 31/3-5/4, 23/4, 8/5, 12/6, 13/6, 5/7, 6/7, 10/7, 21/7, 27/7 och 19/8. Finns säkert fler :) 

Vad är din största framgång 2013?

Skulle säga att det är hur mycket jag har vuxit som person under 2013. 

Bästa köpet?

Alla konsertbiljetter, mina Primeboots , min Canon 650d och min MK travel tote. 

Vad spenderade du mest pengar på?

Antagligen shoppingen i USA, shopping (kläder, skor, väskor) här hemma eller fika.  

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mycket har gjort mig glad! Mina underbara vänner och familj bl.a. Även att vara i USA och att äta fried rice, fried rice gör mig riktigt glad <3 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Undressed, Under the sun, I need your love, Change your life, Everybody talks, What about love, Fall down, Am I wrong, Cruise, Kiss me för att nämna några! 

Vem har du umgåtts med mest?

Eih chatten gänget! Ni vet vilka ni är :) 

Vart reste du under 2013?

 USA, Canada och Tyskland! 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Inget speciellt som jag kan komma på just nu. Kanske lite mer äventyr, vilket jag tror 2014 kommer bli fullt av!  

Vad gjorde du på din födelsedag?

Bakade, städade och firade med släkten. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Ja absolut, mycket hade kunnat varit bättre. 

Vem saknade du?

Flera stycken.  

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Njut! Lev i nuet och tänk inte så mycket. In the end you only regret the chances you didn't take.