Yellow, yellow everywhere

Idag har vi besökt en liten ort som heter Cripple Creak! Den låg ungefär 45 minuter bort, men vi stannade flera gånger på vägen dit bara för att ta kort. Så himla fint, älskar alla färger på träden. 
I Cripple Creak åt vi lunch och gick runt där ett tag, dock var det inte jättemycket att se. Det var endast en ''stor'' gata, och det enda som fanns på den gatan var casinon haha. Men som sagt, omgivningen var grymt fin. Efter vi hade ätit lunch där åkte vi vidare till Manitou Springs, en lite större ort omkring 20 minuter därifrån vi bor. Där gick vi bara runt och kollade i affärer, och åt funnel cake. 
Nu är vi i stugan igen och har precis kollat klart på Chicago Backhawks - NY Rangers matchen. Min värdfamilj är stora Rangers fans och jag är ett mega stort Blackhawks fan. Tyvärr vann Rangers, så nu kommer jag antagligen få höra det i några dagar framöver haha. 
Imorgon åker vi vidare till nästa ställe, närmare bestämt Estes Park i Rocky Mountain National Park. Återigen vet jag inte hur det kommer se ut med internet där uppe, men förhoppningsvis finns det wifi där vi bor! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med ett antal timmar i bilen imorgon, dock är det enda jag gör ändå är att sova haha. Kram på er!  
 
Bilder från idag.
 


wow, vilka bilder! och vilken fantastiskt natur!

2014-09-27 // 10:34:47

Wow°!

2014-09-27 // 18:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback