Onsdags mys

Hejsan! 
 Idag har jag spenderat dagen med Albena och Sofie nere på Mora. Vi gick runt och fixade lite inför morgondagen och satte oss och fikade ett tag. Nu tror jag att jag ska ha allting klart inför imorgon. Kommer bli grymt! 
 Nu så sitter jag och Simon och pratar om livet med Julia över facetime. Haha nej inte alls, vi diskuterar kläder inför imorgon. Simon ska vara hip hoppare så han har snott alla mina dans kläder, han är grymt snygg i dem kan jag meddela. Simon hälsar att han är singel. 
 
 
 
 

Tuesday night

 Sitter just nu och pratar med Simon över facetime och ska nog snart gå och lägga mig. Idag har jag rensat ur min garderob och även provat smink och kläder inför Emilias halloweenfest på torsdag .Om det går som jag vill så kommer min outfit bli grym. Bilder kommer på torsdag eller fredag :) 
 Föresten så fick jag ett mail ifrån Explorius idag där det stod att jag har blivit antagen till deras high school program! Gud vad glad jag blev! Nu känns det som det verkligen är på gång, jag är faktiskt på väg att åka. Det är med lite blandade känslor jag börjar hela den här processen, men jag känner att jag är redo. Jag vill verkligen detta och jag ska göra allt jag kan för att det verkligen ska bli av. America here I come! 
 

SM och Explorius

Hej!
 Igår så var jag som sagt på hiphop SM i Västerås hela dagen. Jag gick upp fyra på morgonen för att hinna med bussen som skulle gå vid sex och jag kom hem vid tre imorse. Så det blev en riktigt lång dag, men kul var det! Jag var där och hjälpte till med hår och smink och peppade de lite yngre innan de skulle ut på golvet. M&M tog hem tre av fyra möjligta SM guld, plus en massa andra medaljer i de andra klasserna. Grymt!
 Idag så hade jag en intervju med Explorius i Rättvik, så jag och Poppo åkte dit vid tolv. Jag var hur trött och hes som helst efter igår, men intervjun gick trots det väldigt bra. Jag fick ett väldigt bra intryck av Explorius som organisation och jag hoppas att jag gjorde ett bra intryck också. Jag ska få ett brev hemskickat under antigingen nästa eller nästnästa vecka om jag har blivit intagen eller inte. Jag hoppas verkligen att jag blir antagen för ju mer och mer jag kommer in i den här utbytesstudent grejen, destå säkrare och mer taggad blir jag på att göra det här. Ja jag vill verkligen åka, så jag hoppas att hon som intervjuade mig rekomenderar mig.
 Nu ska jag ner och laga tacos och njuta av att inte ha någon ångest över skola imorgon. Vi hörs senare!
 
Bilder från gårdagen i Västerås.
 

Story of my life

Hej på er! 
 Mådde bättre imorse så idag har jag varit i skolan, men jag skippade gymmet på eftermiddagen för att vara på den säkra sidan. Sen jag kom hem har jag packat och fixat lite inför imorgon då jag som sagt åker till Västerås på SM. Bussen går 6 imorgon bitti så ikväll bli en tidig kväll för min del. Tänker alldeles strax gå ner och laga middag och sedan kolla på idol. Det är de planer som jag har för ikväll. 
 Btw har ni hört One Directions nya singel som släpptes för en timme sen? Världens bästa låt! Älskar den! Om ni inte har sett den kan ni kolla på den här nedanför. I'm in love! 
 
 
 
 
 

24 Okt 2013

Hejsan!
 Jag vaknade med feber imorse, men åkte ändå till skolan för att göra juridikprov på morgonen. När provet var klart så åkte jag hem igen och gick och la mig och sov. Sedan dess så har jag mest sovit och kollat på oth. Nu känns det lite bättre, men vi får se hur det känns imorgon om jag ska till skolan eller inte. Jag måste se till att vara frisk på lördag iallafall för då ska jag och alla M&Mare åka iväg på hiphop SM. Jag ska dock inte tävla utan bara heja och stötta alla andra och som sagt så hoppas jag verkligen att jag är frisk då. 
 Nu så ska jag sätta mig och kolla på Blacklist, som jag tror redan har börjat btw. Så vi hörs senare!
 
USA. Saknar det lite extra dagar som denna. 
 

23 Okt 2013

Dagarna rullar på som vanligt. Vaknar, går till skolan, kommer hem, pluggar, tränar, pluggar, sover. Det är imprincip vad jag hinner med. Det är så grymt tråkigt att dagarna ser så himla lika ut. Jag vill bara ut och göra någonting annat. Inte bahöva tänka på skolan och alla läxor. Jag är så himla trött på skolan just nu, så lovet nästa vecka ska bli grymt skönt. Att bara slippa tänka på skolan en vecka och ta det lugnt. 
 Nu ska jag sätta igång att plugga så att det blir klart någon gång. Om jag hinner så kanske jag sätter på något avsnitt av oth eller hittar på något annat, vi får se helt enkelt. Vi hörs sen! 

21 Okt 2013

 
 Sitter just nu och pluggar tyska. Dagen har varit seg som måndagar brukar vara. Gick i skolan mellan åtta och tre, sen åkte jag hem och började plugga och det är typ det ändå jag har gjort. Tråkigt värre. Nu tänker jag iallafall sluta plugga och kanske kolla på nått avsnitt av oth innan jag tänker lägga mig och sova. Jag har varit trött hela dagen idag så jag tänker att det är lika bra att försöka gå och lägga sig tidigt ikväll. 
 Vi hörs imorgon!
 

20 Okt 2013

Hej!
 Tog sovmorgon idag också. Gick upp och åt frukost och sedan åkte jag och tränade ett tag. Efter det så åkte jag hem, tog en dusch och började plugga. Och plugga kommer jag fortsätta med resten av dagen tyvärr, så vi hörs imorgon om jag inte hinner drunkna bland alla böcker och papper innan dess. 
 
 Min utsikt från min balkong just nu, klagar inte alls. 
 
 
 
 

Sovmorgon

Hej!
 Har precis ätit någon typ av frukost/lunch/brunch. Vaknade för någon timme sedan, så jag har alltså tagit en välbehövlig (väldigt) lång sovmorgon idag. Det behövdes nog, jag kom hem ganska sent igår efter att ha firat Maria igår kväll. Det var grymt kul och mysigt att ha de flesta samlade igen. Inte så ofta som det händer längre när vi inte går i samma klass. 
 Idag så har jag inga planer alls förutom en samhällskunskaps uppgift som måste skrivas klart. Jag tänker nog bara ta det lugnt idag. Klockan är ju faktiskt redan halv fyra, så det känns inte som någon ide att göra sig i ordning och hitta på något. Mysdagar inomhus är dock inte helt fel det heller :) 
 
Bilder ifrån igår 
 

17 Okt 2013

Hej! 
 Idag har det varit en riktig sån där grå, trött, seg dag. Jag har hållit på att somna typ hela dagen och bara varit allmänt seg. Efter skolan så åkte iallafall jag och Simon ner på Mora och fikade och kollade runt lite. Nu så har jag precis lagat middag, kyckling och broccoli paj. Den står i ugnen just nu, så vi får hoppas att den bli god. Annars så händer inte så mycket just nu. Inga läxor ikväll så det är skönt. Vi hörs imorgon när jag har något mer intressant att skriva, haha 
 
 

16 Okt 2013

Hej! 
 Just nu sitter jag och pluggar/ kollar på One Tree Hill. Tyvärr ligger fokuset inte på det de borde, pluggandet, utan mer på serien. Jag är jätte efter och började faktiskt kolla på det igår. Jag har sett lite avsnitt innan, men först nu som jag har börjat kolla på dem i ordning. Måste säga att jag verkligen älskar serien! Nu är jag typ beroende och vet numera hur mina kvällar kommer se ut haha. På något sätt känns det ändå rätt skönt att ha en serie att följa. Har inte haft det nu på ett tag och jag saknar det lite! Dessutom så känns det som det hör hösten till lite att ligga inne och mysa med någon bra serie.
 Aja nu ska jag återgå till datorn och föröka få lite plugg ur vägen. Vi får se hur det går haha, kanske slutar med att jag kollar på oth ändå... 
  
 
 
 

Intervju med AFS

Hejsan!
 Tänkte berätta lite om hur intervjun med AFS gick igår. Vid sju ungefär så kom en representant från AFS hem till mig. Det var en äldre kvinna som själv hade varit utbytesstudent och även haft flera utbytesstudenter boende hemma hos sig. Hon var jättetrevlig och berättade mycket om sitt egna år i USA. Hon hade även med sig en massa papper från AFS och frågor som hon ställde. Det var många frågor som handlade om hur jag är som person, vad jag har för förväntningar och i vilken typ av familj jag skulle vilja hamna i osv. Vissa utav frågorna fick bara jag svara på och vissa fick både jag och Poppo svara på. Hela intervjun var på svenska och hon som intervjuade mig sa att hon skulle skriva en bra rekomendation om mig till AFS, så jag verkar ha gjort ett bra intryck iallafall!  
 Nu väntar en till intervju om en och en halv vecka med Explorius och sedan så får jag bestämma mig för vilken jag ska välja. Spännande spännande! Jag håller er uppdaterade! 
 
 

14 Okt 2013

Hejsan! 
 Ledsen för dålig bloggning igår, men jag hade fullt upp och datorn hamnade inte först. Men nu är jag tillbaka iallafall. Redo för en ny vecka. Näst sista veckan innan höstlovet nu, woho! Dagen idag har annars rullat på som vanligt. Slutade tidigt idag så direkt efter skolan åkte jag hem och städade. Det är nämligen så att en representant från AFS kommer hit om ca en haltimme. Gissa om jag är nervös!? Har ingen aning om vad de kommer ställa för frågor eller om jag kommer att behöva prata engelska, vilket bara gör mig mer nervös. Förhoppningsvis så går det bra iallafall. Kan berätta mer ikväll eller imorgon om hur det gick! 
 Wish me luck! 
 
 

12 Okt 2013

Hej hej! 
 Är just nu hos mormor och bli nog kvar här tills ikväll. Vi ska snart äta middag och bara mysa i höstmörkret, så vi hörs imorgon! 



11 Okt 2013

Hejsan!
 Äntligen är det fredag igen! Vi hade en ganska lugnt dag i skolan idag. Bara två lektioner och sen gymmet efter lunch. De andra körde box men jag fick skippa det pga min tumme. Så istället var jag ute i gymmet och sprang med Albena. 
 Annars så har det inte hänt så mycket. Just nu så sitter jag och äter godis. Jag blev så himla sugen på plockgodis så jag åkte till Maxi och köpte lite, haha. Man måste ju fira att det är fredag, och att det är idol idag. Som btw börjar snart, så vi hörs senare helt enkelt!