Friiiiday

Hejsan! 
 Ska alldeles gå ner och laga middag så det får bli ett kort inlägg. Skriver detta på sjukt skakiga armar pga dagens träningspass. Gud vad jobbigt det var. Kommer ha såååååån träningsverk i armarna imorrn. Vi körde ett program på ca 10 övningar ute i gymmet med en PTn Jonas, och det var sjukt jobbigt. Aja skönt att det känns att man har tränat iallalfall! 
 Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Var i skolan på förmiddagen innan träningen och efter träningen gick jag och Albena på stan en stund medan vi väntade på bussen. Ikväll så ska jag ta det lugnt, njuta av att det är fredag och kolla på Let's Dance. Mysfredag med andra ord. Nu ska jag sticka ner och fixa middag som sagt (Isabell det blir tacopaj med ris, mums) så hoppas ni får en fin fredag hörrni! 
 
Jag och Albena innan träningen. Vi satte på oss ett par boxningshandskar och flummade runt lite, hahah. 
 

TBT

 
 Trots att livet är rätt bra här hemma just nu, så kan jag inte låta bli att längta tillbaka till USA. Det ska bli så härligt att åka tillbaka i höst. Sverige kommer alltid vara hemma, men USA kommer alltid ha en speciell liten plats i mitt liv. Ser så sjukt mycket fram emot att få flytta dit och uppleva kulturen under ett helt år. Herregud vad häftigt det ska bli. 

Just nu




 Solen skiner, vi sitter ute och livet är allmänt bra. Gillar verkligen sånna här dagar. 

Let there be light

 
 Hej hej! 
Ligger just nu och kollar på top model och försöker plugga lite matte. Tyvärr går det sistnämnda inte jättebra. Har matteprov imorgon så skulle verkligen behöva plugga. Får ta tag i det när top model slutar. Idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt. Slutade vid två men hade utvsamtal vid halv fyra, så istället för att åka hem så stannade jag kvar i skolan och spenderade lite tid med de två esteterna på bilden ovanför. Bra människor de där. 
 Nu har top model redan slutat haha, så jag antar att det är dags för mig att ta tag i matten. Tråkigt värre men det måste göras. Wish me luckkk
 
 

En bra dag

 
Ja som rubriken säger har detta varit en riktigt bra dag. Vädret var underbart, backarna var nästintill orörda när vi kom dit på morgonen och ja, ni ser själva hur jäkla fint det var. Vi kom dit vid nio och åkte skidor till tolv ungefär. Sen åt vi lunch och gick en tipspromenad på sju kilometer efter det. Inte jättekul direkt, men hällre det än att sitta inne i skolan på lektion.
 Nu har jag precis tagit en dusch och ska börja plugga tyska. Om jag hinner så hade jag också tänkt kolla på nya Blacklist och Top Model. Och äta nån våffla hade jag tänkt hinna med också. Obligatoriskt på våffeldagen. Som jag läste på twitter: Sweden: The only country with national holidays for pastry and people take it seriously. 

Måndag

 Veckans segaste dag är nu avklarad. Hade trots allt en helt okej måndag. Bara tre måndagar kvar innan påsklovet nu, yes jag räknar ner hahah. Imorgon så ska alla idrottselever iväg till Grönklitt och ha en heldag där vilket ska bli kul. Lite tråkigt att jag bara har åkt slalom en gång i vinter, men det ska bli roligt att åka imorgon iallafall. Och om vädret fortsätter så här så får vi förhoppningsvis en toppendag i backarna. 
 Hoppas ni har haft en bra måndag allihopa. Jättekul att så många nya har hittat hit och att ni kommenterar. Blir verkligen jätteglad! Kram på er! 
 
 
 

Lite Pinterest inspiration

 
Lite blandade bilder från min Pinterest. Om ni vill följa mig gör ni det här 

När det inte riktigt blev som det var tänkt

 
 Blev lite (väldigt) inspirerad av Matildas inlägg på hennes blogg, och tänkte att det kunde vara kul att göra ett liknande. Dessa är endast ett fåtal av alla de bilder jag hittade som inte riktigt blev som det var tänkt. Herregud vad jag satt och skrattade när jag kollade igenom alla gamla bilder. Har så sjukt många bilder på min gamla dator som jag egentligen borde lägga över på macen. Tror dessutom att den gamla datorn har fått virus, så det kan nog vara en bra ide att lägga över bilderna någon annan stans. Hur som helst, enjoy bilderna och hoppas ni ler lite åt dem iallafall :) 

Framåt framåt med minnen som bränsle

Hej på er!
Hur är det? Med mig är det riktigt bra faktiskt. Idag har varit en effektiv dag och dessutom är det fredag och jag är på bra humör. Riktigt glad faktiskt, så då tar jag tillfället i akt och skriver lite här. Inte mycket har hänt sedan sist. Har haft fullt upp med skolan som vanligt, fixat med övningskörningen, väntat på att få en värdfamilj, tränat, umgåts med trivligt folk, väntat lite till. Så har det sett ut ungefär. Tyvärr inget intressantare.
 Ikväll så ska jag iallafall kolla på Let's dance, äta god middag, ta det lugnt och njuta av att det är fredag. Bara fyra veckor kvar till påsklovet nu, och sen sju veckor i skolan innan sommarlovet. Galet hur fort tiden går. Snart är somamren här och snart åker jag. Jag vet att jag är tjatig men hur sjukt är inte det? Gaaahhhhh. 

Två dagar

Och våren bara fortsätter. Känns som om det är det ändå jag skriver om nu för tiden, men jag kan inte låta bli. Det skulle tydligen snöa i helgen igen så nu försöker jag njuta utav solen så mycket det bara går. Annars så har jag spenderat dagarna i skolan och på gymmet med Maria. Vi var där och tränade igår och idag efter skolan, därav alla gymbilder, haha. Och imorgon så är det redan fredag igen. Veckorna flyger förbi. Bara 12 veckor i skolan innan sommarlovet och då är inte alla helgdagar inräknade. Woop woop! 
 Jag har kommit på att jag är riktigt dålig på att börja och avsluta mina inlägg. Händer alltid så plötsligt haha, och lika kommer det bli den här gången för nu ska jag gå och ladda inför Blacklist. Kram på er! 
 
 

Ännu en vårdag

Tisdag. Som rubriken säger, ännu en vårdag. Hade träning på förmiddagen och hade sedan lektioner fram till halv fyra. När vi slutade så åkte jag och Maria ner på stan och fikade innan vi blev upphämtade av hennes mamma. Sen jag kom hem så har jag iallafall hinnut göra klart tyskaläxan, kollat på Top Model och ätit. Nu ska jag sätta mig och kolla på senaste avsnittet av Blacklist. Älskar den serien. Om ni inte redan kollar på den, gör det! Tips tips tips! 
 
 

Choose to shine

 Alltså vädret! Älskar det! Blir så himla glad bara jag kollar ut genom fönstret. Hoppas verkligen att våren är här för att stanna. Jag känner mig klar med vintern för den här säsongen nu. Fingers crossed. 
 Idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt och haft en helt okej måndag. Jag blev dessutom precis klar med en historieuppgift som inte ska vara inne förens på fredag (!!!! vad händer Amanda?), men det kändes ändå skönt att bli klar med den. Så mycket mer har jag inte haft för mig idag, bara gått runt och tänkt på USA som vanligt haha. Mina kompisar är nog lagom trötta på att det är typ allt jag pratar om, och bättre kommer det nog tyvärr inte bli när jag får värdfamilj. Snarare värra, haha. Ledsen hörrni 
 
Tog dessa bilder igår när jag var ute och sprang. Jag säger det igen, jag ÄLSKAR vädret. Så himla fint. Snälla solen lämna oss inte. 
 

I mina öron

Detta är vad jag går runt och lyssnar på just nu. Har ingen aning om vilka de är förutom Andres Moe, men jäklar vilka grymma låtar de gör. Det är imprincip bara dessa tre jag lyssnar på, vilket betyder att jag tyvärr snart kommer tröttna på dem. Har ni några tips på bra låtar/artister som inte är helt sönderlyssnade? Behöver lite musik inspo, så om ni kommer och tänka på någon får ni mer än gärna slänga iväg en kommentar :) 

I fäders spår för framtids segrar

 Maria som också ska åka till USA i höst fixade ihop den här filmen för nån vecka sedan. Hon filmade i skolan, under Vasaloppsveckan och en massa annat, och eftersom jag är med lite här och var så tänkte jag att det kunde vara kul att lägga upp den här också! Enjoy! 
 

Vårkänslor

 Jag blev så jäkla glad imorse när jag vaknade och fick se solen! Kommer knapt ihåg sist jag såg den. På grund av detta så var jag bara tvungen att ta fram kameran. Dessa bilder är tagan vid långbryggan i Rättvik idag. Herregud vad fint det är därborta. Dock var det inte särskilt varmt trots att solen var framme och jag fröstår vekligen inte hur wakeboardåkaren överlevde utan att förfrysa. Men men, fint var det och nu känns det verkligen som våren äntligen är på gång!