A month later

Det är galet hur mycket som kan hända under en månad. Tänker inte ta upp allt då detta hade blivit ett oändligt långt inlägg, men tänker iallafall updatera er om det viktigaste. 
 Så för det första har jag bytt värdfamilj. Lång historia, men en massa grejer hände, det funkade inte mellan oss och jag kände att jag inte kunde bo kvar. Så nu bor jag med en ny värdfamilj som jag verkligen trivs hur bra som helst med. Jag är glad att det blev som det blev. 
 The football team gick till playoffs, men förlorade i första omgången. De spelade en grym match, men tyvärr var inte domarna på deras sida. Två av våra spelare blev avstängda, och två spelare blev skadade varav en var the quarterback. Så vi förlorade matchen med två touchdowns, vilket betydde slutet av fotbollssäsongen. Det blev många tårar, och många kramar. Att se killarna gråta är seriöst något utav det värsta som finns,. Jag hatar det, för jag vet hur hårt de kämpar och de förtjänade verkligen att vinna. Så nu har det gått en och en halv vecka utan football practise, och jag saknar det verkligen. Det gör det ännu värre att jag vet att jag aldrig någonsin kommer få uppleva det igen. Att dessa tre månader med football är de ända jag kommer få vara med om. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så fäst vid denna sport och dessa människor som jag har blivit. Vet ärligt talat inte hur jag ska klara mig i utan allt detta, men jag anatar att alting har ett slut. Nu har basketboll säsongen börjat och förhoppnignsvis blir den kul, och i vår har vi baseball. 
 Det låter säkert som om denna månaden bara har varit dålig och sorglig, men jag har gjort en himla massa roliga saker också. Jag har firat amerikansk halloween, gått in i ett haunted house för första gången, spenderat en väldans massa tid i skolan (ja det är en rolig och bra sak believe it or not haha, älskar skolan här), varit på en grymt stor bonfire på skolan och hängt med en massa härliga människor. 
 Ärligt talat, just nu har jag svårt att se hur jag ska kunna lämna allt detta och åka tillbaka till Sverige. Föredetta utbytestudenter säger hela tiden att ett utbytesår är det bästa året du kommer vara med om, och nu när snart halva tiden har gått förstår jag verkligen vad de pratar om. Såklart så saknar jag familj och vänner hemma i Sverige, men herregud vad jag trivs här borta. Det kommer bli svårt att åka hem. 
 
När det gäller bloggen så har jag bestämt mig för att lösenordskydda den. Jag tror det blir bäst så. Om du vill ha lösenordet så är bara att höra av sig till mig. Facebook (Amanda Helgeson), Instagram (amandahelgesonn), Twitter (helgesonamanda), mail (amanda.helgeson@telia.com), vilket som funkar bäst. Jag kommer dock ha den öppen i några dagar till, men sen låser jag den. Kan förklara varför i ett framtida inlägg. 
 

Ett gäng bilder från den senaste månaden. Blir så glad när jag tittar på dem. Jag är så otroligt glad att jag tog steget och åkte iväg som utbytesstudent. Verkligen något utav det bästa jag har gjort i mitt liv. Till er som tvekar, åk! Ni kommer inte ångra er! 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback